Toftlund MC - Autoriseret Honda og Kawasaki forhandler

ring: ​74 83 25 55

Nyheder

Jan og Poul tester de nye modeller i Spanien​

BMW F 800 GS Adventure - blev præsenteret 15. juni 2013​

BMW R 1200 GS - valgt til årets motorcykel 2013 jini 2013​

Besøg på BMW fabrikken i Berlin maj 2013​

Nyt tøj: BMW 90 års jubilæum, ny kollektion tøj​

BMW og Revit textil bukser & jakker spar mange penge​

BMW R1200GS vandkølet årg. 2013​

BMW G650GS Sertao​

Tilbud april 2013​

Jan og Poul i Almeria til test af de nye modeller

Sidst i februar 2014 pakkede Jan og Poul deres kufferter med sommertøj samt selvfølgelig hjelm og mc-dress.

Sammen med forhandlere fra Norge og Sverige, var de i Sydspanien for at teste de nye modeller. I øvrigt et par af samme modeller som - hvis vind og vejr tillader - kan prøvekøres ved åbent hus arrangement den 15. marts i Toftlund.

Modellerne der blev ført rundt i det smukke bjergrige område i det sydøstlige hjørne af Spanien i provinsen Alicante.​

Alle de prøvede cykler blev "godkendt" af såvel Jan som Poul. Deres eneste anke var, at vejrguderne ikke var lige venlig stemte, idet den første dag blev en våd omgang, men som rigtige motorcyklister, var det selvfølgelig ikke noget der slog dem ud.
De kom smilende tilbage til Danmark og glæder sig meget til at præsentere de nyeste skud på BMW-stammen.
I Spanien testede Jan og Poul modellerne BMW R1200RT, BMW R1200GS Adventure, BMW S1000R samt BMW NineT.

Du kan læse mere om hver af modellerne, ved at føre musen hen over modelnavnet og klikke dig videre til netop den model du ønsker at orientere dig yderligere om.

Priser og aftaler om prøvekørsel, ring til Poul 7483 2555

BMW R 1200 RS​

Sportstouring har fået nyt udseende.

Køredynamik og touringkomfort på højeste niveau i skøn forening – det er den nye R 1200 RS. Med sin potente motor og velafstemte affjedring giver denne sportstourer langt mere end almindelig køreglæde. Kørestillingen, der er afslappet uden at være passiv, giver i samspil med perfekt vindbeskyttelse en helt ny føling med kørslen, når du rejser i lyntempo gennem landet eller suser inspireret af sted på yndlingsrutens snoede asfalt.

Din elegante og hurtige rejsekammerat.

Denne nye sportstourer henter sine overbevisende kræfter (125 hk/92 kW), fra BMW Motorrad’s veloplagte, 2-cylindrede 4-takts boksermotor med luft/vandkøling, to overliggende, tandhjulstrukne knastaksler og balanceaksel. For at du kan få størst mulig kørekomfort og stabilitet, selv på de dårligste veje, er R 1200 RS desuden udstyret med vores elektroniske ASC (Automatic Stability Control) som standard. Endda inklusiv de to ekstra trin "Rain" og "Road".

Sæt prikken over i’et med dit personlige præg.

Vores omfattende udstyrskatalog spænder fra bagagebærer, kuffertrack og cruise control til den smarte "Keyless Ride"-funktion - og alt det imellem. De nye systemtasker og den praktiske topboks med perfekt ergonomi er flot tænkt ind som en integreret del af motorcyklens design og løfter bagagekomfort op på et helt nyt niveau for sportstourere. Der er nok at vælge imellem, så sæt dine krydser og få det, som du vil have det!

Læs om R 1200 RS

Om priser og levering, kontakt Poul 74832555

BMW RnineT

BMW R nineT. Ægte køreglæde.

At køre på motorcykel har altid været forbundet med lidenskab og passion. BMW Motorrad har i de seneste 90 år arbejdet for at sikre, at det også vil være sådan i fremtiden. Til alle, der sætter pris på ægte og uspoleret køreglæde, har BMW Motorrad nu udviklet den perfekte maskine: BMW R nineT. Denne motorcykel har et no nonsense-design og giver dig rig mulighed for tilpasning.

BMW R nineT. Skræddersyet køreglæde.

BMW R nineT er udstyret med en luft/oliekølet 2-cylindret 4-takts-boksermotor. Designet af instrumenteringen med speedometer og omdrejningstæller har dybe historiske rødder, hvilket fremhæver motorcyklens no nonsens-koncept og den visuelle lethed. Det integrerede multifunktionsdisplay leverer værdifulde oplysninger til køreren. BMW R nineT er udstyret med en upside-down-forgaffel og BMW Motorrad Paralever i bag. Men nineT skiller sig ikke kun ud i kraft af sit puristiske design. Modellen giver dig masser af muligheder for at sætte dit helt eget præg på motorcyklen. Her kan du få det, præcis som du ønsker det. Eksempelvis med den aftagelige bagramme, nok plads til 6-tommer fælge og mange andre detaljer. Selv om BMW R nineT giver dig utallige muligheder for at skræddersy motorcyklen, så forbliver den en ægte BMW motorcykel fra et rent teknisk synspunkt. Modellen leveres som standard med ABS-bremser, så sikkerheden ligeledes er helt i top. Læs om RnineT

Om priser og levering, kontakt Poul 74832555

BMW R 1200 R

Fra designkoncept til en ny R 1200 R

Den nye R 1200 R er en milepæl med hensyn til æstetik, dynamik, køremæssig spændvidde og design. Da vores udviklere legemliggjorde deres visioner i BMW Concept Roadster, var netop denne maskine deres største inspirationskilde. Og med god grund - den nye R 1200 R er en kraftfuld allrounder, en powerroadster, der kombinerer komfort, agilitet og design på en helt unik måde.

Individuel stil.

For første gang er den nye R 1200 R tilgængelig i tre forskellige bemalinger, så du kan understrege dine individuelle præferencer: Den klassiske og tidløse Cordoba Blue, den sporty Light White med bundkåbe i samme farve og stel i Racing Red eller den eksklusive Thunder Grey Metallic med guldeloxeret forgaffel (kun med tilkøb af Dynamic ESA).

Enestående individuel tilpasning.

Omfanget af tilbehør til R 1200 R er imponerende: Du kan blandt andet vælge tanktaske, BMW Navigator V og en af de fire forskellige vindskærme som den perfekte forberedelse til langtouren samt seneste generation Dynamic ESA (ekstraudstyr), der forædler køredynamikken yderligere. Innovative detaljer som forberedelse til navigation med multi-controller, Shift Assistant Pro og Keyless Ride, understreger denne powerroadsters udtalte allround-duelighed. Luksuriøse designdetaljer som fræsede greb og fodhvilere eller styrtbøjler i elektropoleret rustfrit stål er udført i den perfekte balance mellem optimeret funktionalitet og designmæssig forfinelse.
Læs mere om R 1200R

Om priser og levering, kontakt Poul 74832555

BMW S 1000 XR

S 1000 XR for Adventuresport

Her er den perfekte BMW motorcykel for alle, der ønsker sportsmotorcyklens voldsomme power og dynamiske præstationer men også kørekomforten fra en stor adventuremaskine.

S 1000 XR er ekstraordinær - på alle punkter

Som en hybrid mellem supersports- og adventuremaskine parrer den S 1000 R’s massive kræfter med GS’s oprette kørestilling og gode overblik. Lige meget hvor du kører, vil hovederne vendes efter dig...

BMW S 1000 XR - teknologien er det bedste fra to verdner

XR trækker på hele BMW’s brede teknologiske spekter: Motoren fra sportsmaskinen S 1000 R, der i XR-trim leverer 160 hk ved 11.000 o/m og et moment på 112 Nm ved 9250 o/m, er parret med siddekomfort i GS-klassen, så du vil føle dig hjemme på enhver vej..
Læs om S 1000 XR

Om priser og levering, kontakt Poul 74832555

BMW S 1000 RR​

Ny urkraft i den nye S1000RR

Nu – seks år efter lanceringen – gør den det igen! S 1000 RR årgang 2015 er nemlig blevet gennemgribende revideret: BMW Motorrad-ingeniørerne har omarbejdet hele teknologien, designet og komponenterne. Resultatet er en vaskeægte RR-maskine til banen og en helt ny topklasse Superbike til gaden.

Mere kraft, mindre vægt

Den nye S 1000 RR genererer hele 199 hk (146 kW) - 6 hk mere end sin forgænger. Men det er ikke kun flere kræfter, der gør dobbelt-R endnu hurtigere og endnu mere agil end hidtil. Kampvægten er kun på 204 kg inklusiv ABS og traction control. Derudover er udstødningssystemet uden forreste lyddæmper helt nyt, og motoren er mappet til mere moment og generelt optimeret effektkurve.

Revideret til mindste detalje

Udover de mest markante design- og præstationsmæssige forbedringer, er det primært de teknologiske finesser, der endnu en gang sender den nye S 1000 RR helt til tops i klassen. De elektroniske affjedringssystemer DDC og DTC har, ligesom affjedringskompenterne, fået nyt setup, der sikrer endnu bedre antispin-funktion og øget affjedringsfeedback til køreren. Dette i samspil med Shift Assistant Pro, der muliggør gearskifte både op og ned uden brug af kobling, optimerer kørslen, når det skal gå hurtigt, og BMW Motorrads e-gas giver mere præcis og direkte gasrespons. Køreren styrer alle disse nye features gennem det nydesignede instrumentpanel, der tilmed kan indstilles specifikt efter brug.

Læs mere om S1000 RR

Om priser og levering, kontakt Poul 74832555

BMW F 800 R

En moderne all-rounder

F 800 R er veletableret i roadstersegmentet. Og det er selvfølgelig ikke uden grund. Den kombinerer smidighed, hverdagsfunktionalitet og dynamisk køreglæde i en sporty, lethåndteret pakke. Den reviderede F 800 R tager det hele et skridt videre.

WYSIWYG...

What you see is what you get... F 800 R er den helt rigtige motorcykel, hvis du bare vil ud og have det sjovt på to hjul. Det ses tydeligt på dens enkle linier og minimalistiske design, der udstråler lethed og agilitet og på og den nye upside down-forgaffel, som signalerer fremdrift, selv når maskinen holder stille. F 800 R er desuden faceliftet med nye symmetriske forlygter, der giver et karakteristisk nyt udseende.

Bevæg dig sikkert

F 800 R er ukompliceret køreglæde sikret af en kraftfuld og benzinøkonomisk parallel-twin med 90 hk og den selvfølgelige sikkerhed, der er en del af enhver BMW motorcykel.

Læs om F 800 R


Om priser og levering, kontakt Poul 74832555

TOFTLUND MC A/S

Koldingvej 24 A

6520 Toftlund
Tlf.: 74 83 25 55
E-mail: mc@toftlundmc.dk

CVR: 31763614